back from lovely London





Ar nu tillbaka i Portsmouth efter en underbar helg i London, hann med mycket, det var sa fin med all julbelysning pa oxfordstreet crazy. Turistade runt som tusan och shoppade galet. Imorn aker sofie hem =( saaa trakigt men det ar ju typ bara tva veckor kvar till jag aker tillbaka till sverige ocksa sa det ar lungt, langtar hem otroligt mkt nu.... julstammning!!!




crazyyy night

kvallen igar var lite som filmen "hangover" haha vad hande egentligen... Hur som helst ar det underbart att sofie ar har.. nu ska vi in till stan och shoppa lite..


true..







4 weeks to go

Jahaa då vare bara 4 veckor kvar tills jullov, tiden rusar iväg, och när jag kommer tillbaka från jullovet så har jag bara massa tentor att skriva suck, 3 stycken mega stora.. men har iaf börjat med en :) kommer få skriva lite på jullovet också.. Funderar även på om jag ska kolla med jobbet ifall jag kan jobb några dagar efter jul, typ 5 dagar eller så.. kommer ju vara hemma i nästan 3 veckor, kan vara soft att tjäna lite pengar :D ska fundera lite på det faktiskt! 



Gud vad mysigt det ska bli att komma hem till jul.. mamma har utlovat masssa julbak, pappa och madde har utlovat tacopaj. Och sofie har utlovat att vara min partner på nyår haha feeest och 4 rätters middag för två och massa skumpa på det:D

och ååhhh vad underbart det ska bli att träffa mina underbara fina vänner SABINA,EDIT,FREJ,SIMON,SOFIE önskar att Martina var hemma också.. älskar er, för ni gör mig sååå glad i själen<3

underbara stockholm


Weekend in London

Hej.. sitter och vantar pa att tvatten ska bli klar, typsikt sondag, tvatt stada och plugga... bara tre dagar kvar tills Sofie kommer och halsar pa.. Och nasta helg aker vi till London, lor-mandag... vi ska hinna med massa, eftersom sofie aldrig varit dar, sa blire redig turist vandring for oss..Oxfordstreet, hydepark,camden, buckinghampalace, notting hill.. mm =)  


lite saker fran topshop, oxfordstreets topshop ar meeega stort pch bast... doooor sa mkt fina klader!!!

               




sun and saturday

Hey! Har precis varit och storhandlat inför veckan! Det är super härligt väder här, höstigt men sol och varmt!

igår var vi på bio och såg twilight breaking dawn helt ok faktiskt! Är inte så mkt för vampyrer men ända helt okej :) sedan blev det en spontan utgång till studentbaren, där det blev ganska många drinkar och snakebites, kvällen anslutades på highlight!! Mycket bra kväll helt enkelt! ikväll ska vi bara ta det lugnt, vila kolla xfactor och äta indiskt!











cupcakes...


my friend

CIAO... galen, helgalen kvall igar igen, men rolig som vanligt.. ar ledig idag, tankte dela med mig lite av min lycka av att underbaraste basta soooofieee kommer och halsar pa mig nasta vecka onsdag-tisdag nastan en heeeel vecka jag at sa glad, sofie och jag ar sa lika varandra pa manga satt speciellt nar det kommer till party och ursparning.. =)

sa nasta vecka kommer vara fullspackad, hon kommer pa onsdag och torsdag  ska jag visa henne runt har, sedan pa lordag aker vi till London over helgen, dar ska vi turista riktigt mycket, det blir oxfordstreet, seconhandshopping i camden lite bigben/london eye och party saklart!!

ah vad jag har saknat dig,vi har ALLTID sa kul!!!


kram


New week!

dagarna går såå fort, ytterligare en vecka har gått och nu börjar vi en ny.. igår söndag så beställde vi china mat och kollade på devil wears prada, myskväll helt enkelt!! nu håller jag på att göra mig iordning fr att åka till skolan 3 timar 15-18

är lite nervös eftersom vi får reda på resultatet på tentan vi skrev förra veckan...


Fathers day <3

TÄNKER PÅ MIN FINA PAPPA IDAG NÄR DET ÄR FARSDAG, ÖNSKAR ATT JAG VAR HEMMA SÅ JAG KUNDE GE HONOM EN STOOOR BAMSEKRAM!!!


Bildhyllning






I see myself in you!

DU ÄR BÄST!!


hairdresser

Gårdagen var underbart rolig, förutom att mitt kn hoppade ur led så att alla fick bra mig hem, vet inte vad som är fel, men jag börjar vl helt enkelt bli gammal.... suck.. känns mkt bättre idag men det gör fortfarande ont när jag går är det inte bättre imorn så blire farbror doktorn för min del,. .


 Hur som helst så äre strålande sol och varmt här, och nu ska jag och Danni gå till frissan och klippa+slinga bilder kommer sen :D höst frilla blire!


min nya klänning som jag hade igår från Debenhams, och halsband från primark


sex and the city + gossip magazines



Japp detta får bli min kväll, eftersom jag inte pallar göra nått annat idag :P
blir nog sängen snart zzzz


Bronzing foam

Har hittat världensbästa brun utan sol här som är en skum :), torkar på en gång, och man får färg på en gång också, snygg brun jämn färg I like!!



Solait Self Tan Foam Dark 150ml



Gårdagen/natten var underbart rolig, dans till bra musik med härligt folk..



ha en topp dag! :D


cheers


ikväll drar jag och brudarna till tiger tiger... och dansar gärnet!


Miss Dior Cherie



Har haft alla tre, helt klart basta parfymen. Blir lycklig av den!!
var bara tvungen att dela med mig av det!
ciao


I am soooo ready for the test!!!

Yep, gick up 8 imorse och sitter nu i datarummet och pluggar hart!!! kl 15.00 ar testet, det ar iiof inget stort test vi ska skriva det i klassrummet.. Men jag ar laddad kanns som att jag har koll pa det mesta nu, sa det blir vall helt enkelt att man nailar tentan bara sadar!!!


gaahh ar sa hungrig hann inte ata frukost, ska ga igenom fragorna en gang till sen blir det frulle! =)



kommer nog fira lite ikvall pa babylon!!


guy fawkes night pics


  













food shopping+fireworks

Hey har precis varit och handlat mat, för veckan!! :D ikväll ska vi åka in till stan och kolla fyrverkerier!!!





måste bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll också.. ?



GOODNIGHT

 jaa... GODNATT!!

är helt död nu, efter en dag med lektioner, träning + pluggning + långprommenad till affären..

har dock haft en riktigt mysig kväll ändå:D

imorn är det bonfire night här, spännande!!

tea and onepiece after a hard day

Hey!

vaknade alldeles för sent, mötte upp en klasskompis på biblioteket, o9ch pluggade intensivt i 3 timmar sen efter det begav jag mig till gymmet för hård träning.. :) kom nyss hem

Nu sitter jag här i min pyjamas med en kopp te och ska kolla på sex and the city..

kommer somna tidigt ikväll känner jag..

just det tänkte på en sak , och det är att jag är otroligt ovetande om vad som händer hemma, har inte ens hunnit kolla nyheter eller nått, idol hur går det? ingen aning måste updatera mig lite... kollade flygbiljetter hem igår också, ska boka idag 17 december är jag hemma för 2 veckor :) längtar faktiskt otroligt mycket efter alla där hemma, eller ja inte alla, men min familj+vänner+MIN SÄNG  är så sjukt trött på student rummets hårda äckliga säng..

oj men gud klockan är bara 19.17 måste vänta lite med att sova.. men jag är DÖDSTRÖTT..







What to do on a rainy rubbish day...

Jo, man städar och tvättar och gymmar!! Måste säga att jag har varit ganska produktiv idag trots att vi var ute och partade igår.. väntar på att tvätten ska bli klar, sen drar jag iväg till gymmet i regnvädret, ganska skönt faktiskt. sen ikväll äre rå-plugg som gäller, har in-class test på måndag...


Nu ger jag mig ut i regnet, MOT GYMMET!!

pure happiness




goodnight från en glad Nicole

pics from halloween


RSS 2.0