Tonight I am going to be barbie

haft en underbar dag ii solen!!

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen, det är barbie vs ken ikväll @liquid :):)  imorn äre korridors fest i våran korridor, sen på lördag åker jag in till London över dagen/natten för shopping och fest!! BRA HELG



puss på er!


going down town


all day all night

Heeeey, det är värsta högtrycket här, sjukt nice! har varit typ 24 grader idag och mega soligt!


Idag har jag varit ledig från skolan, vilket var en jävla tur, då vi hade spontan korridors fest till sex på morgonen igår, började med att vi spelade "Ring of fire" som är ett "drick spel" sedan partade vi loss i min granne charles rum hela natten.. Kvällen/morgonen slutade med att alla vi låg i en och samma säng och kollade på aristocats och somnade..  så idag har jag bara slappat, hängt i solen och prommenerat längst stranden med några utav tjejerna, kollade rugby gjorde vi också!



Imorgon är jag också ledig, ska åka in till stan och köpa mig en outfit till ett party som vi ska på imorgon, då ska man vara utklädd till barbie haha :) Blir nog en rosa klänning av nått slag!

Ikväll har jag bara hängt med några av tjejerna kollat på film...

Blir en tidig kväll för mig ska upp och springa imorgon..

Pics från natten igår kommer sen!
är sååå trött nu

GODNATT<3


KRAM

Lecture time

Hej alla glada!

Nu sitter jag i datarummet dricker latte och vantar pa att ga pa en forelasning 1 timme bara.... sen ska jag ga och kopa alla mina bocker KUL!!! puss




my new family

Hey!

Har precis haft "family meeting" med mina korridorskamrater.. hah vi är verkligen som en riktig familj, jag får vara mamma då jag är äldst + den enda tjejen (eller det är en till tjej i samma korridor men hon är ALDRIG här) så its just me and 5 boys! Vi är så strukturerade, vi har gjort ett städ schema+kyl schema. check it out!





Nu sitter jag bara på mitt rum och dricker te och tittar på breaking news. ska kolla upp lite saker inför mina kurser också, gah känns så ovan att börja plugga efter ett lååååååååååångt sommarlov. Men det är bara att köra cuz failure is not an option!!

ska somna till the kooks inatt mycket bra!

<3


Where is my mind


Kate Nash

GOD NATT FRÅN MIG OCH PORTSMOUTH precis hemkommen från Babylon, bra klubb, ikväll vare bara 90´s

natti ska lyssna på Kate nash - dickhead och sova :D

PUSS ALLA!

In my new pink trainers

Ciao! :D

Har precis varit ute och sprungit längst stranden ala 5 km..

Ikväll ska vi nog på raveparty blir nog kul..

Imorgon börjar skolan har bara en lektion dock, mellan 15-17 så det är inte så farligt,  men ska träffa min "riktiga klass" imorn, spännande!

Ibland har jag hemlängtan, men det är mest på morgonen när jag vaknar och på kvällen när jag ska sova!

Ska nog åka in till stan nu och köpa mig en ny telefon+engelskt simkort yeeey!

Här är mina nya SNABBA träningsskor



PUSS!


Going to the beach

God morgon!

Igår vare party, vi alla åkte till student unionen där de har en stor bar och kareoke hah! så vi var bara där hela kvällen och minglade med alla galna studenter, men det var kul! Träffade faktiskt en kille som pratade svenska, han var dock finsk men ändå, känndes bra att få prata svenska :D  

Idag ska vårat lilla gäng åka in till stan för att besöka stranden, den ska tydligen vara jätte fin, med massa barer och resturanger :) sen får vi se vad som händer ikväll, förmodligen blire väl nån klubb..

Nu ska jag göra mig i ordning sen BEACH bbq!!!




Lots of love

last night

Tjo blir ett snabbt inlägg, mest bilder..
Igår var jag ute med mina flatmates, en tjej som är härifrån, en kille som också är britt, en kille från spanien en från och så lille svenne bananen NICOLE.. vi är en blandad mix vilket är skit kul!!

BILDER!




Här är en bra film från gårdagen, den säger allt!
http://www.youtube.com/watch?v=Aw03hBP0L8I&feature=player_embedded 
Guess what? ikväll kör vi igen!!!!

XX

Instant coffee, Houmous from Tesco´s, and sunshine!

Lovely day today!!

SOLEN STRÅLAR i portsmouth idag!


Imorse när jag vaknade typ 10 så var jag tok-bakis efter gårdagens skumparty som förövrigt var helt galet det var så mycket skum+folk så tillslut kunde man inte se nått lite panikartat faktiskt, för vi hamnade i mitten. Blev många jäger-bombs igår + mycket dans, var helt blöt men fan vad kul det var! Åh vad jag tänkte på Frej och Sabina imorse när jag skulle göra mig en kopp INSTANT COFFEE "Åhhhh instant coffee mitt absoluta favorit kaffe"(Ni vet vad jag menar) spanien.. SAKNAR ER ALLA DÄR HEMMA! <3



Har precis varit i stan och gått på en IT induction fast den varade bara 20 minuter sedan knallade jag runt i stan. Var på Tesco´s och handlade mat, måste säga att tescos hummus är den bästa i hela världen, kommer leva på det här.. 

  


Nu sitter jag bara på mitt rum och ska nog ta en powernap, sedan ska vi nog ut i solen , och ikväll blir det nog filmkväll med hela gänget och sen kanske vi ska gå och kolla på rugby..

FULLT ÖS MEDVETSLÖS gaah dagarna bara går, älskar verkligen att vara här vill aldrig åka hem..

PUSS TILL ALLA MINA VÄNNER OCH MIN FAMILJ!

Foam party!

Hej hej!

Idag har jag varit på lite mer introduction i några timmar sedan gick vi ner på stan och shoppade lite igen.. Lite grejer till kvällen + annat..

Ikväll är det pub-crawl + uv/foam party, ska bli galet kul.. Men gud vad mkt festade det kommer bli känner mig sååå gamal och sliten haha men kul äre!


Lite bilder på det jag köpte idag.. 
 

 

Partykläder från New look, älskar den butiken galet fina klänningar


 

 

Utsikten från mitt rum...                          Obligatorisk universitets tröja sjukt skön


Later/Nicole


do you want to go to the seaside....

Hello wine lovers...
Måste först säga att jag älskar denna stad som ligger precis vid vattnet, hela stan är omringat av vatten och mitt kampus-områdeligger precis vid en stor båt hamn sjukt nice!

 Last night was awesome... Yes, jorå-så-att nej men det var galet kul jag och ett gäng tjejer och grabs åkte in till det stora intro party för alla studenter, det var helt galet mkt folk BARA STUDENTER på en urspårad klubb med sjukt bra DJ just for us.. Blev mååånga drinkar och dans. Snubblade väl "hem" till mitt rum vid 3 nått sånt..
Allt är så himla annorlunda här, det roliga är att alla som är härifrån tycker att det är så dyrt på krogen men det är liksom hälften av det som vi betalar hemma när man är ute..

Idag gick jag upp typ 7 för att äta frukost och sedan vara på plats för "Induction" där fick vi våra scheman och en liten rundvandring i byggnade där jag mest kommer hålla till. Alla är verkligen grymt trevliga och lärarna verkar mycket bra! SO FAR SO GOOD helt enkelt. Efter all information så gick jag till en annan byggnad för att registrera mig.. Sedan blev det en tur på stan med lite shopping plus god frappuchino på starbucks! Sitter nu på rummet och myser i min onepiece och en kopp "afternoon tea", efter har varit med ett gäng och druckit lite vin och spelat massa "öl spel" kurragömma plus charader och rugby mycket trevligt. Imorgon har jag en ganska lång dag från 9-15 bara massa introduktion+info. Ska träffa min klass imorgon också :)

                                                                         Lite pics från igår
                                         

Thats it for today!

everything is ok

Hej hej! Kom fram till Portsmouth igår vid typ 12... fruktansvärt jobbigt och stressigt att släpa på allt. När jag kom fram registrerade jag mig för att få rummet osv... kände mig så sjukt ensam när jag hade installerat mig i rummet så åkte jag in till city och shoppade lite som plåster på såren.. Orkade verkligen inte vara social igår. Sen på kvällen så var det ett bbq party men jag skippade det var bara på rummet och kände mig sorglig och längtade hem. Idag känns allt så mkt bättre imorse när jag vaknade åt jag lite frulle, sen skulle jag gå och fixa en sak i receptionen och där träffade jag en as skön tjej som jag pratade med, hon sa att hon skulle till stan med ett gäng och ville att jag skulle följa med så vi var några stycken som åkte till stan och fixade lite fest biljetter till det stora välkommst partyt ikväll :)) och sen köpte vi även ett band så att man kommer in på alla stora klubbar.. Så ikväll är det PARTY MED STORT P! Känns så mkt bättre idag. Har även hälsat lite på de i min korridor, bor granne med 2 grabs och två tjejer. Nu ska jag göra mig klar inflr kvällen och sen gå till Michelles rum och dricka lite vin och sminka oss! :D <3

On my way finally boarding the airplane

Livrädd men äntligen sitter jag på planet... Galet ensam varför känns det som att alla åker två och två eller i gäng förutom jag.. Men men jag är cool:) skriver när jag kommer fram landar i GAtwick typ 9 puss o kram

With your feet on the air and your head on the ground

1 dag kvar är helt snurrig...stress packning men har bestämt mig för att det viktigaste är faktiskt pass o pengar resten kan man alltid köpa där :)

Igår var min bästis frej här och hjälpte mig att bära flyttkartonger, sedan åt vi avskedsmiddag med hela min familj mysigt! Jag fick en bok av Frej som jag looooovar att jag ska läsa, hon har verkligen försökt i alla dessa år med att jag ska börja läsa, den här boken är tunn och kort så jag SKA läsa den. Hon hade skrivit världens finaste i boken:







                                                  
Sen när vi skulle säga hej då grät vi länge... åh usch jag hatar avsked.. FREJ du är världs bäst <3 kommer kännas konstigt att inte prata VARJE dag.. :(

Imorn kl 07.35 sitter jag på flyget, förutom att jag är sjukt nervös så är jag galet glad :)

He has burned his last bridges

Som man säger på svenska, han har bränt sina sista broar.. WORD mer än så behöver jag inte skriva. Det du gjorde var VERKLIGEN INTE okej..Hur arg en människa än är, det är inte okej...  

However, hade världens bästa bye bye party i helgen med mina bästisar Sabina, Frej, Edit, Sofie och Simon :) Ni betyder så mkt för mig.. kommer sakna er galet mkt. Kvällen började med middag hemma hos mig sen kom Viktor (Min bror) och hans grabbpolare och festade med oss. BRA KVÄLL jag och sofie drog en oklar utång på lobby...

Den här veckan är hektiskt, mkt som ska göra, hade en bra kväll igår btw, myskväll. Onsdag ska jag äta middag med pappi Torsdag ska vi ha lite avskeds middag hos mamma, fredag ska jag sova över hos pappa, madde och lillsyrran blir myskväll, sen på lördag svin tidigt åker jag till Arlanda, som tur är får jag sällskap av min låtsas mamma som jobbar som flygvärdinna, tydligen så ska hon åka till England samma tid som mitt flyg går, runt 07.35 :) sjukt bra!

Bjuckar på lite party bilder..


024022


Puss o kram, ps: from nu så skriver jag nått VARJE dag, ska försöka iaf! :D


Im leaving Sweden for UK

Hej!
Första blogg inlägget, fan vad jag är bra!
Täkte att jag ska försöka uppdatera varje dag..
Om ca 2 veckor åker jag till England Portsmouth för att plugga några kurser inom lärarprogrammet, gah det är så mkt som ska fixas, har ju inte ens bokat flygbiljett än, tanken är att jag ska åka runt den 15 september och det är ju liksom väldigt snart... Och packa måste jag också göra, åh nej jag som hatar att packa speciellt när jag vet att jag inte kan ta med mig hela garderoben, suck hatar att vara begränsad.. en annan sak jag tänker jätte mkt på är TÄNK OM JAG INTE FÅR NÅGRA KOMPISAR, gud vad sorgligt.. hah  men fan vad kul det ska bli, skönt att vara borta ett tag... aja fortsättning följer

/Nicole


RSS 2.0